Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus- koulutus Helsingissä viikonloppuisin yhteistyössä Elämän Huoltamon kanssa

 

Neuropsykiatrinen valmennus -koulutus on suunnattu sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille jatkokoulutukseksi. Koulutus antaa valmiuksia ja käytännön keinoja työskennellä neuropsykiatrisia erityispiirteitä (ADHD, Tourette, autismin kirjon häiriö,kielellinen erityisvaikeus, sensorisen integraation häiriö) omaavien henkilöiden sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa käypähoitosuositusten mukaisesti.

Koulutus vastaa laajuudeltaan 30 opintopistettä, sisältäen 14 lähiopetuspäivää pe-la sekä verkko-opintoja, koulutustyönohjauksia ja vertaisryhmätapaamisia. Lähiopetukseen osallistuminen on välttämätöntä. Koulutuksen viitekehys on ratkaisukeskeisyys.

Taitopainotteinen koulutus sisältää kokonaisuudet luovien (musiikki, kuvataide, valokuvaus) ja toiminnallisten menetelmien hyödyntämisestä valmennuksen keinoina, sekä Muksuoppiohjaus- menetelmän.

Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa oireyhtymistä ja lisätä käytännön keinoja tukea, ohjata ja valmentaa neuropsykiatrisia erityispiirteitä omaavia henkilöitä. Koulutuksen saaneet voivat toimia neuropsykiatrisina valmentajina.

Lähiopetus muodostuu vuorovaikutuksellisista luennoista, käytännön harjoituksista, ryhmätyöskentelystä ja asiantuntijavierailuista. Koulutuksessa painottuu toiminnallisuus. Harjoitusten omakohtainen kokeminen on tärkeä osa omaa prosessia. Lähiopetuspäivien lisäksi harjoitellaan koulutuksen sisältöjen käyttöä omassa työssä ja tutustutaan aihealueen kirjallisuuteen.

Lopputyönä toteutetaan valmennusprosessi, joka raportoidaan kirjallisesti.

Vastuukouluttaja:
Anne Repo on työskennellyt erityisopetuksessa n. 20 vuotta eriasteisesti kehitysvammaisten lasten ja nuorten, autistien ja erilaisia muita neuropsykiatrisista erityistarpeita omaavien lasten ja nuorten parissa sekä joustavassa perusopetuksessa. Viime vuosina hän on toiminut ratkaisukeskeisenä neuropsykiatrisena valmentajana ja kouluttajana, Muksuoppiohjaajana sekä STOryn työnohjaajana.

Koulutuksia hän on antanut neuropsykiatrisista erityistarpeista, ratkaisukeskeisyydestä ja kouluttanut valmentajia mm. Imatran kaupungille, Lappeenrannan Ohjaamolle ja Etelä- Karjalan sosiaali- ja terveyspiirille ja Siunsotelle sekä Joensuun kaupungille.

Vastuukouluttajan lisäksi kouluttajina toimivat perheterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja ja kouluttaja Tero Jääskeläinen sekä musiikkiterapeutti  ja neuropsykiatrinen valmentaja Hanna-Kaisa Laakkonen. Koulutuksessa vierailee asiantuntijoita mm. lääkäri,  ja nepsy- perheen vanhempi.

Koulutuksista saatu palaute on ollut myönteistä.

Koulutuksen hinta 1950€ sisältää alv 24%, lähiopetuksen, materiaalit, kirjan Repo A. Valmennuksen poluilla, kahvitarjoilun lähipäivissä sekä opiskelijoiden ohjauksen välipäivinä. Koulutus on mahdollista maksaa erissä.

Suunnitellut lähiopetuspäivät (muutokset mahdollisia) pe klo 17-20 ja la 9-17 Allianssitalolla, Asemapäällikönkatu 1

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% koulutusmaksusta ja koulutuksen alettua koko koulutusmaksu.

Kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista saat infokirjeen, joka sisältää pääsyn verkkomateriaaliin ja ennakkotehtävään sekä maksusuunnitelman. Laskun koulutuksesta saat maksusuunnitelmasi mukaisesti koulutuksen alettua. Ilmoittaudu koulutukseen 1.8.2021 mennessä.

KYSY LISÄÄ!  p.0503386201 anne.repo@nytratkes.com 

27.-28.8.21

24.-25.9.21 

12.-13.11.21 

17.-18.12.21

28.-29.1.22

4.-5.3.22 

22.-23.4.22

10.-11.6.22